skola sporta sporticus

VIII Sporticus skijaški kamp - "Stara planina 2019."28. avgust 2018.

Idemo već šesti put na Staru planinu. Idemo u planinarski dom "Babin zub", da nas hrane (između ostalog - najboljim čorbama na svetu!), greju, čuvaju san, pomažu u svemu što treba Nena, Pale, Boban, Peka, Boki..., da nam prave rođendanske torte, da nas maze i paze kao da smo njihovi (a na neki način smo to i postali).


Idemo da krstarimo Konjarnikom, Sunčanom dolinom, Babinim zubom, Jabučkim ravništem. Da stičemo nova skijaška znanja i uvežbavamo veštine. I da u pauzama uživamo u neopisivom pogledu sa vrhova, da grickamo užinu i pijuckamo čaj.


A ekipa iz skijališta se uvek brinula, bez obzira na temperaturu, vetar, mećavu..., da obezbedi neophodne uslove - funkcionalne staze i mogućnost da neprekidno skijamo. I to uvek pod budnim okom redara i pripadnika GSS-a. Čak i kad nam se činilo da smo sami na stazi - oni su uvek negde blizu, na dohvat ruke ako su nam potrebni.


Na Staroj ćemo boraviti u periodu 20. januar - 10. februar 2019. Smene su sledeće:

I 20-27.1.2019. - mešovita uzrasna grupa (predšklolci i školarci), skijaši i neskijaši
II 27.1.-3.2.2019. - mešovita uzrasna grupa (predšklolci i školarci), skijaši i neskijaši
III 3. 2.-10. 2.2019. - stariji školarci, iskusni skijaši


SKIJAŠKE STAZE: Sadržaj skijaškog centra "Babin zub" čine staze na lokacijama Konjarnik, Sunčana dolina, Babin Zub, Jabučko Ravnište i Markova livada. Skijalište "Babin zub" poseduje četvorosednu žičaru "Konjarnik" sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, kapaciteta 1400 skijaša na sat i ski-lift sidro "Sunčana dolina", kapaciteta 1200 skijaša na sat, kao i dečiji ski-vrtić (staza za početnike) sa pokretnom trakom "Markova livada".


Na lokaciji "Jabučko ravnište" nalazi se prva gondola u Srbiji. Osmosedna gondola prevozi skijaše od hotela u dalji sistem žičara i staza. Više od 13 kilometara odlično uređenih staza različitih težina, pripremljenihza skijaše svih kategorija. Pored toga, u ski-centru Stara planina je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje.


SKIJAŠKE AKTIVNOSTI: Obuka i usavršavanje tehnike skijanja, po nivoima - u različitim grupama, u skladu sa početnim znanjem tehnike skijanja. Obim rada zavisi od mogućnosti dece da izdrže radna opterećenja.


PRIJAVLJIVANJE: Kod trenera (samo kada je trener u mogućnosti da odmah upiše prijavu) ili putem SMS poruke na broj 063 765 8 777 ili mejlom na sk.sporticus@gmail.com. U prijavi navesti:
- ime i prezime deteta
- godište
- termin za koji se prijavljuje
- nivo znanja skijanja (za one koji ranije nisu išli sa nama na skijanje).


Prijavljivanje traje do popune mesta, a kao konačne se računaju samo one prijave kod kojih je, nakon preliminarne prijave, izvršena i uplata prve rate u minimalnom iznosu od 20% od ukupnog iznosa.
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticusPostojeći komentari
Administrator
02. novembar 2018.
Hajdemo u planine :)
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.


Ime


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!