skola sporta sporticus

Beogradski maraton
14. april 2016.

Subota, 16. april, rezervisana je za Beogradski maraton, pa u tom duhu pozivamo sve naše sportiste i njihove roditelje da nam se pridruže. Očekuje nas lepo vreme, sjajna atmosfera, oko 6000 takmičara u disciplinama maraton i polumaraton, kao i hiljade ljubitelja trčanja u Trci zadovoljstva. Sporticusov tim će u disciplini polumaraton predstavljati predani treneri koji su se dugoročno pripremali za ovu trku (mada će neki zbog gripa opravdano odsustvovati). Drugi deo trenerskog kolektiva i naši vredni, mali sportisti sa svojim roditeljima će učestvovati u Trci zadovoljstva, zajedno sa mladim nadama Sporticus triatlon tima.


Okupljamo se ispred Narodne skupštine Republike Srbije na Trgu Nikole Pašića u 9.30 časova. Zbog velikog broja učesnika, obavezno je prisustvo roditelja/pratioca (sve vreme - od okupljanja do kraja trke).


Detalji o Trci zadovoljstva:
Dužina je 5 km. Trka je manifestacionog karaktera - bez prijavljivanja, pobednika i plasmana. Pravo na učešće u trci imaju svi koji to žele. Nije bitan rezultat, vreme za koje se staza savlada, nije bitno trčati sve vreme (može se i hodati), bitno je učestvovati, uživati u zajedničkoj aktivnosti i time poslati sjajnu, pozitivnu poruku. Start trke je u 10:05 časova na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Trg Nikole Pašića. Trči se ulicama: Bulevar kralja Aleksandra – Branka Krsmanovića – Žička – Kralja Nikolaja II (14. decembra) – Mekenzijeva – Trg Slavija – Kralja Milana. Cilj je na Terazijama.


Dođite da zajedno podržimo sport!
beogradski maraton
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
14. april 2016.
Napred Sporticusovci!
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!