skola sporta sporticus

Dabrova trka u Zasavici09. maj 2018.

Dana 15. aprila 2018. godine, nedaleko od Sremske Mitrovice, održan je kup Srbije u kros-duatlonu, popularno nazvan Dabrova trka.


Želja za odmeravanjem snaga se osetila još od pripreme takmičara za nastup, a uzbuđenje je lebdelo u vazduhu i tokom preuzimanja startnih paketa.


Sam događaj su otvorili najmlađi, uzrasta 2 - 6 godina, nastupom u revijalnoj piccolo trci. Usledio je niz trka po kategorijama. Sjajna deca, sjajni sportisti, nadmetali su se u trčanju i vožnji bicikle po raznoraznim džombama, rupama, kroz bare, preko sena, oko magaraca, trasom kuda idu krave, uzbrdo, nizbrdo. Pokazali su kako se ne odustaje kada je teško, kako se bori ne samo sa ostalim takmičarima, nego i sa sobom, kako se javlja neka posebna, dodatna snaga za poslednjih 100 metara trke.


A u popodnevnim časovima, specijalni rezervat Zasavica je zasijao raznoraznim medaljama i odzvanjao aplauzima za postignute rezultate. Tako je i prva trka u kros-seriji za ovu godinu završena.


Sporticusovih 19 aktuelnih i budućih triatlonaca je nastupilo u piccolo i tri takmičarske trke - za početnike, mlade nade i nade. Svi su uspešno dovršili svoje trke, a osvojili smo i šest medalja. Čestitamo svima!
  

  

  

  

  

  
Postojeći komentari
Administrator
09. maj 2018.
Bravo majstori!
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.


Ime


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!