skola sporta sporticus

GrandFondo "Kids race"
27. septembar 2017.

Poštovani sportski prijatelji, školica sporta Sporticus vas poziva na zanimljiv sportski događaj Kids race u okviru projekta GrandFondo.


GranFondo je događaj koji je izuzetno popularan i propraćen širom sveta. Porodice i deca su glavna ciljna grupa ovog događaja. U sklopu GranFONDA jedan projekat je posvećen deci ispod 5 godina starosti i njihovim roditeljima ''POČNI NA DVA TOČKA... KONEKTUJ SE NA PRAVI PUT, koji bi bio realizovan 21. oktobra na Savskoj promenadi i u prvoj godini obuhvatio bi sve vrtiće sa teritorije grada Beograda i 4 grada Srbije.


Kao uvertira toga u sklopu prvog GranFONDA u nedelju 01. oktobra od 11:35h organizuje se prva promo aktivnost KIDS RACE - trka na 30m na Terazijskom platou ispred hotela Moskva, za 128 dečaka i devojčica iz beogradskih vrtića, decu nasih prijatelja, decu predstavnika kompanija i decu školica sporta. Na potezu Kolarčeva-Terazije, deca će se oprobati u trci guralica (bicikl bez pedala). Pobednik osvaja bicikl sa pomoćnim točkovima + vikend na planini za sebe i svoje roditelje.


Ukoliko ste zainteresovani da nastupite u trci potrebno je samo dostaviti ime, prezime i datum rođenja deteta vašem treneru.


Više detalja o samom događaju na: http://granfondobelgrade.rs/sr/
grand fondo
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
27. septembar 2017.
Prijave za trku su u toku.
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!