skola sporta sporticus

Planinarski izlet na Avalu
17. septembar 2016.

Za subotu, 24. septembar 2016. godine škola sporta Sporticus planira jesenji planinarski izlet na Avalu. Do podnožja Avale i nazad biće organizovan autobuski prevoz, a tačno mesto (stanice će verovatno biti: Bele Vode, Košutnjak, Rakovica i Trošarina) i vreme polaska i povratka ćemo javiti po završetku prijavljivanja. Prijave primamo do srede (21. septembra) uveče, putem mejla, ili SMS-a. Naknadno prijavljivanje je moguće samo u slučaju da neko od već prijavljenih odustane. Idemo na Avalu da planinarimo, takmičimo se, družimo, uživamo u prirodi i fizičkoj aktivnosti, da prikupimo nova, lepa iskustva.


Oprema:
udobna obuća (patike, ili lakše čizme/cipele), duge nogavice, majica i tanki duks, kačket/kapica, ranac (flašica vode, tri sendviča i voćka, papirne maramice i rezervne majica, gaćice i čarape).


Kako smo se proveli na prethodnom izletu na Avalu, pogledajte ovde.


P.S.
Za sve ljubitelje planina i za one koji bi želeli, ali neće moći da nam se pridruže u ovoj akciji, najavljujemo jesenju planinarsku akciju na Povlenu za 22. oktobar. Uživajmo u planinama sa društvom iz Sporticusa!
skola sportaSve vestiPostojeći komentari
Administrator
17. septembar 2016.
Sporticusovi planinarski izleti su prava uživancija!
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!