skola sporta sporticus

Kraj sezone
16. avgust 2016.

Škola sporta Sporticus (ili, kako je mnogi od milja zovu - školica sporta Sportikus) je bogatija za još jednu, sedmu po redu, uspešnu trenažnu sezonu! Kontinuiran rad i raznovrstan program tokom čitave godine nam je pomogao da naučimo, usavršimo, napredujemo i trajemo. Druženje u školskim salama i sportskim halama, uz vikende provedene na treninzima u prirodi i sportskim bazenima, obogaćeno planinarskim akcijama i sjajnim skijanjem na Staroj planini, pa sve do letnjih sportskih kampova na Goču i u Grčkoj i sportsku letnju uživanciju na Adi Ciganliji, sezona je krunisana omiljenim kampovanjem pod šatorima. Kratak zasluženi predah, ali se ubrzo okupljamo na starim lokacijama, spremni za nova iskustva i sportske izazove.


I deca i treneri su ulagali trud i energiju, motivaciju i volju, istrajavali kad je teško, i svi prateći uspesi su posledica zajedničke saradnje. A to je ono što nas pokreće i što nam daje jak vetar u leđa da budemo što bolji tim.


P.S. Na kraju ove sezone, posebno ističemo članove sportskog kluba Sporticus koji su rešili da se oprobaju u triatlonu, pa su uz redovne treninge u našoj školi sporta stizali i na po neki triatlonski trening (u okviru novootvorene Sporticusove sekcije za triatlon). Treba ih, naravno, pohvaliti za osvojene medalje na prvenstvima i kupovima Srbije, ali najviše za uložen trud, odvažnost i odlučnost u savladavanju takmičarskih prepreka i svojih slabosti.
skola sporta    skola sporta    skola sporta


skola sporta    skola sporta    skola sporta


skola sporta    skola sporta    skola sporta


skola sporta    skola sporta    skola sporta
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
16. avgust 2016.
Svaka čast Sporticusovci! Uživanje je pratiti vas!
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!