skola sporta sporticus

Letnji kampovi28. februar 2018.

Kalendarska zima još nije ni prošla, sa skijanja smo se vratili tek pre tri nedelje, a već je vreme da planiramo i lagano se pripremamo za letnje akcije.


Prva stanica je Goč i tamo ćemo boraviti u periodu 23 - 30. juna. Idemo da vidimo da li je ono džinovsko deblo i dalje tamo, da ponovo probamo da ga pomerimo. Da ljubopitljivo analiziramo pečurke i komentarišemo da li su dobre da ih uberemo i odnesemo kuvaru da ih doda u ručak. Da idemo da se šetamo šumom, beremo i jedemo šumske jagode i pratimo cvrkut ptica. I da treniramo, podrazumeva se, po celi dan.


Zatim odlazimo u Grčku, u periodu 1 - 11. jula. Ove godine smo odlučili da promenimo kamp, pa ćemo biti u Cioniju, blizu Asprovalte. Idemo na "more na sto načina" - da plivamo, da učestvujemo u akvatlonu, da se brčkamo, oduševljeni izranjamo kamenčiće i školjke i čuvamo ih kao poklon za mame, tate, bake, tetke.... Idemo da se penjemo na veštačku stenu, da prelazimo tibetanski most dok nam drhte noge, spuštamo niz "zip-lajn". Plus ono manje-više standardno: vaterpolo, košarka, fudbal, rukomet, ragbi... što na pesku, što na terenima. Večernje žurke nećemo ni pominjati.


Sledeće je logorovanje. Famozno spavanje u vrećama u šatorima, tuširanje pod zvezdanim nebom, branje organski uzgojenog povrća da bi ekipa imala šta da jede. Mažnjavanje tek ubranih šljiva, da nam malo skoči šećer u krvi i da snage da nastavimo. Okupljanje i druženje oko logorske vatre, prepričavanje raznoraznih doživljaja i pečenje krompira i kukuruza za večeru. Pravljenje skloništa, snalaženje u prirodi. I igranje, igranje i igranje. Deca do pet godina će logorovati u periodu 20 - 22. jul, a predškolsko i školarci od 22. do 26. jula.


U avgustu smo stacionirani u Beogradu. I ove godine ćemo u saradnji sa školom jezika Robertson organizovati sportsko - jezički kamp na Adi. Spremamo letnju mešavinu raznih sportskih disciplina i učenja engleskog jezika. Kamp će trajatu dve nedelje, od 6. do 17. avgusta.
  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
Postojeći komentari
Administrator
28. februar 2018.
Bravo!
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.


Ime


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!