skola sporta sporticus

Letnji kampovi28. februar 2018.

Kalendarska zima još nije ni prošla, sa skijanja smo se vratili tek pre tri nedelje, a već je vreme da planiramo i lagano se pripremamo za letnje akcije.


Prva stanica je Goč i tamo ćemo boraviti u periodu 23 - 30. juna. Idemo da vidimo da li je ono džinovsko deblo i dalje tamo, da ponovo probamo da ga pomerimo. Da ljubopitljivo analiziramo pečurke i komentarišemo da li su dobre da ih uberemo i odnesemo kuvaru da ih doda u ručak. Da idemo da se šetamo šumom, beremo i jedemo šumske jagode i pratimo cvrkut ptica. I da treniramo, podrazumeva se, po celi dan.


Zatim odlazimo u Grčku, u periodu 1 - 11. jula. Ove godine smo odlučili da promenimo kamp, pa ćemo biti u Cioniju, blizu Asprovalte. Idemo na "more na sto načina" - da plivamo, da učestvujemo u akvatlonu, da se brčkamo, oduševljeni izranjamo kamenčiće i školjke i čuvamo ih kao poklon za mame, tate, bake, tetke.... Idemo da se penjemo na veštačku stenu, da prelazimo tibetanski most dok nam drhte noge, spuštamo niz "zip-lajn". Plus ono manje-više standardno: vaterpolo, košarka, fudbal, rukomet, ragbi... što na pesku, što na terenima. Večernje žurke nećemo ni pominjati.


Sledeće je logorovanje. Famozno spavanje u vrećama u šatorima, tuširanje pod zvezdanim nebom, branje organski uzgojenog povrća da bi ekipa imala šta da jede. Mažnjavanje tek ubranih šljiva, da nam malo skoči šećer u krvi i da snage da nastavimo. Okupljanje i druženje oko logorske vatre, prepričavanje raznoraznih doživljaja i pečenje krompira i kukuruza za večeru. Pravljenje skloništa, snalaženje u prirodi. I igranje, igranje i igranje. Deca do pet godina će logorovati u periodu 20 - 22. jul, a predškolsko i školarci od 22. do 26. jula.


U avgustu smo stacionirani u Beogradu. I ove godine ćemo u saradnji sa školom jezika Robertson organizovati sportsko - jezički kamp na Adi. Spremamo letnju mešavinu raznih sportskih disciplina i učenja engleskog jezika. Kamp će trajatu dve nedelje, od 6. do 17. avgusta.
  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
Postojeći komentari
Administrator
28. februar 2018.
Bravo!

 


Ana
31. mart 2018.
Gde mozemo naci informacije o cenama ovih letnjih kampova?

 


Administrator
31. mart 2018.
Informacije možete dobiti u štampanoj formi na nekom od narednih treninga.
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.


Ime


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!