skola sporta sporticus

Mađioničarski spektakl u Sava centru
29. mart 2016.

Mađioničarski spektakl za decu i odrasle "Igorov magični šou" održaće se 3. aprila 2016. godine u 17h u Velikoj dvorani Sava centra.


U okviru novog magičnog druženja naš najpoznatiji iluzionista, izvešće, premijerno u Srbiji, tačku koja mu je promenila život, mađioničarsku majstoriju sa kojom je osvojio četvrto mesto na Svetskom prvenstvu, kao i publiku širom sveta.


Pored premijere svetske magije, publika u Sava centru imaće priliku da vidi najaktuelnije iluzionističke tačke povezane dramskom radnjom punom neizvesnosti. Mađioničar se smanjuje, povećava, nestaje, teleportuje sa jednog mesta na drugo. Karte nastaju niotkuda, golubovi se stvaraju, nestaju, haljine u sekundi menjaju boje. A sve to uz pomoć svoje asistentkinje Ane, najboljeg druga Zekana i naravno, dece koja direktno iz publike dolaze na scenu.


Igor pored odlične predstave za decu zna da oduševi i pratioce dece, pa pozivamo i sve roditelje, bake, deke, strine i ujne da se priključe i uživaju u magiji :)


Ulaznice za ovaj spektakl mogu se nabaviti na blagajni SC i preko Eventima. Redovna cena karte je 600 dinara, dok članovi sportskog kluba Sporticus dobijaju 20% popusta na cenu ulaznice i plaćaju kartu po ceni od 480 dinara.
hala pionir
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
26. mart 2016.
Uzivancija!
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!