skola sporta sporticus

Jesenji Sporticusov kros
03. oktobar 2016.

U srcu Košutnjaka, u Pionirskom gradu, mladi sportisti SK "Sporticus" ponovo su odmerili snage na još jednom jesenjem krosu.


Na startu trke uzavrela atmosfera, užareni pogledi uprti u trenera koji daje znak da je trka počela i... juriiiiiš. Prvo su trčali naši najmlađi. Ko bi rekao - tek su napravili prve sportske korake i već trče svoju prvu trku. Potom uslediše i ostali, ukupno devet kategorija. Bilo je tu i radovanja i suza, ali svi su uspešno istrčali svoju trku, pobedivši umor, tremu i same sebe. Velika podrška su nam bili i naši dragi navijači, mame i tate, bake, deke, braća i sestre. Naravno, tu su bili i treneri koji su osim organizacije trke imali još jedan važan zadatak - da bodre svoje sportiste i da ih bezbedno sprovedu do cilja.


U čast završetka sezone takmičenja u triatlonu, organizovali smo duatlon u kome su snage odmerili članovi našeg triatlon tima i njihovi drugari. Posle trke na 800m, naši takmičari uzjahali su bicikle i vozili 5km, a za kraj istrčali još 200m. Nema odustajanja i predaje. Još jednom su dokazali da imaju veliko srce.


Kao poslasticu za kraj ostavili smo željno očekivanu porodičnu trku. Naši Sporticusovci, ruku pod ruku sa roditeljima i ostalim članovima svojih timova, ponosno istrčaše 800m, ispunivši šumu grajom i smehom.


Nadamo se da vam je bilo lepo i vidimo se na proleće na narednom Sporticus krosu. Do tada, vredno trenirajte.


Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
03. oktobar 2016.
Svaka čast Sporticusovci!
 

 


Maja Dj.
03. oktobar 2016.
Bravo!
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!