skola sporta sporticus

Zahuktala se deseta sezona u Sporticusu26. septembar 2018.

Već desetu godinu za redom škola sporta Sporticus uvodi mališane u svet sporta po planu i programu koji je osmislio i ažurira stručni kadar naše škole sporta. Nova sezona je počela vrlo dinamično!


Počeli su treninzi u sali, treninzi u prirodi, škola plivanja, sportski vikendi. Bili smo na sajmu školica sporta "Prvi trening". Očekuje nas "Sportska nedelja" u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije, "Dečiji sajam", "Festival zdravlja", planinarska akcija "Rajac - jesenji treking", jesenji Sporticusov kros fest i još mnogo toga.


Ukoliko se zainteresovani da nam se pridružite, možete se prijaviti za probni trening. Prijave možete slati putem online forme za upis koju možete popuniti ovde, ili putem mejla sk.sporticus@gmail.com


Pozivamo sve zainteresovane da se što pre prijave, s obzirom na to da prijavljivanje već odavno traje (još od maja). Na probni trening ćete biti pozvani u zavisnosti od realne situacije u trenažnim grupama - negde se može doći odmah, a negde se malo mora sačekati ili otići na drugu našu lokaciju gde možemo da vas primimo.


Broj mesta je ograničen, ali stvarno! :)
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticus
skola sporta sporticusPostojeći komentari
Administrator
27. septembar 2018.
Broj mesta je ograničen.
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.


Ime


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!