skola sporta sporticus

Sajam školica sporta - "Prvi trening"21. septembar 2018.

U subotu 22. septembra, na sportskim terenima kod kružnog toka na Adi Ciganliji, od 10 do 19 časova će se održati sajam školica sporta "Prvi trening" u organizaciji MPG Beograd.


raspored

Bavljenje sportom je jedan od ključnih elemenata psihofizičkog razvoja kod dece i značajno utiče na njihovo zdravlje, fizičku spremnost i samopouzdanje. Danas deca provode dosta vremena u sedećem položaju kako u školi, tako i u slobodno vreme koristeći kompjutere i mobilne telefone, pa je ovaj sajam sjajna prilika da se upoznaju sa različitim sportovima i izaberu onaj koji ih najviše privlači.


Više od 20 školica sporta će na sajmu predstaviti svoje programe, način rada i termine. Mališani će uz pomoć demonstracije treninga moći da se upoznaju sa velikim brojem sportova poput fudbala, košarke, odbojke, plivanja, borilačkih sportova, ritmičke gimnastike, atletike, tenisa i mnogih drugih.


Škola sporta Sporticus predstaviće se na terenu broj 2 i 3 (opširnije u rasporedu ispod). Na terenu broj 2 možete proći kroz poligon za razvoj motorike, koji je pogodan za sve uzraste. Pored poligona motorike, sa trenerima Sporticusa možete se oprobati i u fudbalu i košarci. Program iz fudbala i košarke prilagođen je deci školskog uzrasta.


Preuzmite raspored u pdf formatu.


Vidimo se sutra na Adi Ciganliji!
raspored

Postojeći komentari
Administrator
21. septembar 2018.
Vidimo se na Adi Ciganliji.
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.


Ime


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!