skola sporta sporticus

Treći dan letnjeg kampa u Grčkoj05. jul 2018.

Dobro došli u Sportikusov blog. Možda kasnimo dva dana, ali za sve postoji prvi put. Sporticus je upao u novo, zanimljivo iskustvo sa kampom "Cioni". Uz ludu zabavu u Cioniju Sporticus je započeo prvenstvo u fudbalu i košarci. Svi se borimo da budemo najbolji u ova dva sporta, a kad se ne borimo, uživamo u bazenu i moru. Triatlonci vežbaju da bi bili najbolji.


- Novak Janković


P. S. Komentar ako vam se sviđa i želite još.Sreda, 4. jul, započeta je Željkinim brzim futingom da razmrdamo zglobove i mišiće za dalje treniranje. Posle doručka odigrano je drugo kolo Prvenststva u fudbalu i Prvenstva u košarci powered by "Sporticus". Trenutni favoriti su Brazil u fudbalu i Nemačka u košarci. Po završetku drugog kola, deo Sportikusove ekipe sportista zaputio se na plažu na uživanje u moru, prženje na peškirima i igranje u pesku. Manja grupa novopečenih servisera ostala je sa trenerom Acom da krpi gume i sprema bicikle za predstojaće treninge na njima. Šest guma je uspešno zakrpljeno.


Naši sportisti vam mogu potvrditi da je istina kad kažu: "Vreme brzo prolazi dok se zabavljaš", jer dok su bicikle bile zakrpljene i dok su se svi iskupali u moru, brzo dođe vreme za ručak i poslepodnevni odmor. Dok su mlađi dremali, naša neumorna banda starije dece je puštala muziku, igrala, čitala i ćaskala.


Nakon što smo svi prikupili malo energije, triatlonci su imali trening bicikla. Zatim su se svi zaputili na bazen, gde smo radili na tehnici plivanja. Pre nego što nastavimo sa trećim kolom Prvenstava, malo smo se okrepili užinom. Brazil i Nemačka upeli su da zadrže svoje položaje na tabelama i opravdaju isčekivanja kao favoriti.


Nećete mi poverovati koji je bio sledeći izazov za nezaustavljive triatlonce. Trener Aca ih je okupio posle turnira da im kaže da obuku trenerke i majce i idu na plivanje! Iako zbunjeni, poslušali su i zaputili se na plažu, ali čim su stigli sve je odmah bilo jasnije - to je bio trening spasavanja nekog ko se davi, te smo morali da imamo simulatore stvarnih uslova.


Dan je zaokružen ukusnom večerom, druženjem i veranjem na spravama u parku.


-Jovana KostadinovPostojeći komentari
Administrator
02. jul 2018.
Lepo provedite leto!

 


Aleksandra
05. jul 2018.
Naravno da nam se svidja i naravno da hocemo jos :)

 


Predrag Vesović
07. jul 2018.
Nisam u toku pa bih molio da napišete gde je taj kamp ili grad Cioni, pošto ga Google ne prepoznaje.

 


Administrator
08. jul 2018.
Kamp Cioni se nalazi na 10 km puta od grada Asprovalta u smeru ka Kavali. http://tzionicamp.gr/en/

 


Milijana
12. jul 2018.
Hoćemo još!
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.


Ime


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!