skola sporta sporticus

Sporticusov skijaški kamp - "Stara planina 2016"
17. oktobar 2015.

Iza nas su četiri uspešna ski-kampa i veliki broj Sporticusovaca koji su uspešno savladali osnove ovog lepog sporta. Svaki put smo radili izuzetno vredno i u žestokom tempu, i svaki put smo se zadovoljni vraćali kući, noseći sa sobom nova znanja i sjajna iskustva.


Nakon dve godine uživanja u zimskim dražima Zlatibora, prethodne dve godine smo promenili ambijent – išli smo na Staru planinu. Stara nas je divno ugostila. Domaćini su nas stvarno sjajno negovali: lepo nas grejali, hranili nas domaćim specijalitetima, služili nam tek ispečen domaći hleb, čak se i družili sa nama na maskenbalima. Ekipa profesionalaca ski-centra "Babin zub" pokazala je kako se od srca i pošteno radi svoj posao – bez obzira na vremenske uslove, uz ogromne napore su obezbeđivali funkcionalne staze i mogućnost za neprekidan rad. Naši mali skijaši su u njihovom centru bili pod stalnim budnim okom redara i pripadnika GSS-a.


Mnogo smo radili, mnogo smo i postigli, sjajno smo se družili - i sa zadovoljstvom odlazimo po još, još, još! Jer, naravno, želimo najbolje za našu decu!


PD "Babin zub" na 1.580 metara nadmorske visine, ispod planinskog vrha Babin zub (1758mnv) u parku netaknute prirode, pod I stepenom zaštite države.
Sedam punih pansiona, koji obuhvataju tri glavna obroka + dve užine.
Smeštaj u višekrevetnim sobama sa kupatilom.


10-17. 01. 2016. mešovita grupa (3-5 nivoa obuke)
17-24. 01. 2016. mešovita grupa
24-31. 01. 2016. mešovita grupa


Obuka i usavršavanje tehnike skijanja, po nivoima, u skladu sa početnim znanjem tehnike skijanja. Obim rada zavisi od sposobnosti dece da izdrže radna opterećenja (što se Sporticusovih trenera tiče, oni rade od otvaranja skijališta do njegovog zatvaranja - i još malo više:-)).


Skijaške aktivnosti se sprovode na stazama ski-centra "Babin zub", kojim upravlja JP "Skijališta Srbije".


skijaski kamp
skijaski kamp    skijaski kamp    skijaski kamp
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
17. oktobar 2015.
Jedva čekamo!
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!