skola sporta sporticus

Dečiji sajam 2015
26. oktobar 2015.

Uvertira u Dečiji sajam održana je 11. oktobra u Delta sitiju. Gosti manifestacije bili su i naši Sporticusovci, koji su imali čast da zatvore ovaj tridesetominutnom prezentacijom koncepta treninga baziranog na razvoju motoričkih sposobnosti. Najpre smo se zagrejali prirodnim oblicima kretanja (trčanja, skokovi, hodanje...), potom prikazali kompleks vežbi oblikovanja, a u glavnoj fazi treninga postavili smo poligon koji se sastojao od različitih motoričkih zadataka. Sportikusovci su opravdali višegodišnji trenažni staž i verno prikazali pravilno izvođenje svakog postavljenog zadatka. Atmosfera je bila podsticajna, tako da su se našem nastupu priključila i druga deca, koja su sa nama trenirala. Napravili smo pravi sportski spektakl!


U petak 16. oktobra smo se ponovo odazvali na poziv organizatora Dečijeg sajma i demonstrirali svoje sportsko umeće i ljubav prema sportu.


U nedelju 18. oktobra su, na sportskom terenu hale 3 Beogradskog sajma, naši sportisti pokazali umeće iz košarke i fudbala kao i uigranost u zadatim vežbama motorike i koordinacije. Disciplina i motivacija su, kao i uvek, bile na zavidnom nivou. Ubrzo su nam se pridružila i deca posetioci sajma. Jednočasovnu vežbu završili smo uz neizostavni pozdrav i veliki aplauz prisutnih roditelja i posetilaca.


Gostovanje na Dečijem sajmu za nas je čast koju nam organizatori ukazuju već nekoliko godina, na obostrano zadovoljstvo.


deciji sajam    deciji sajam    deciji sajam
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
26. oktobar 2015.
Svaka čast Sporticusovci!
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!