skola sporta sporticus

Letnji kamp, četvrti dan
21. jun 2014.

Da li ste se ikada probudili rano ujutru i pravo iz kreveta istrčali na travnati teren, mekan kao tepih, uzeli loptu čudnog oblika i zaigrali ragbi? Tako su naši mališani započeli današnji dan! :)


Obilan doručak, parčad i parčad hleba i džema, krema, maslaca, šolje mleka - "belog" i "onog drugog", pa mackaj jedno, pa drugo, pa... Jelo se, baš dobro.


Pošto je osvanuo lep i sunčan dan, pohitali smo na plažu. Odmah smo postavli peškire i započeli razonodu, što u vodi, što na pesku.


Pravo sa plaže stižemo na ručak. Apetit i dalje na zavidnom nivou.


Popodnevni odmor uz priču, smeh, loptu, lastiš, poneki spavanjac ili samo ležanjac.


Popodnevna kiša nam je ponovo diktirala ritam, tako da smo sa planiranim aktivnostima započeli malo kasnije nego što je trebalo. Jahanje i vožnja bicikla za malce, dok su stare ekipe školaraca započele nov turnir - u basketu. Igralo se na tri terena, smenjivale su se ekipe, a želja za pobedom i timski duh su bili na nivou: stisni zube, bacaj se za loptom, prednja promena, finta šuta, skok za loptom, pa ko prvi stigne do tri koša, ko će biti prvi na tabeli, uzeti više bodova, dati više koševa.


Na 11. utakmici nas prekida pljusak, pa smo se sakrili u restoran i opuštali crtanjem.


Kada je prestala kiša, da bismo završili prvo kolo u vaterpolu, četiri ekipe su pojurile na bazen. Na bazenu nervoza. Šutevi u poslednjim momentima su odlučivali pobednika. Dve ekipe su igrale, dok su u drugom delu bazena druge dve neumorno radile na plivačkoj tehnici. Za jedne je to bilo zagrevanje pred utakmicu, a za druge opuštanje posle.


Večera je nestala u rekordnom roku. Najmlađi su ubrzo otišli u krevet, a stariji su se ponovo priključili žurci. Ipak, ne zadugo, jer je umor učinio svoje.


Sneni kamperski pozdrav!


Letnji kamperski tim


Fotografije sa kampa možete pogledati ovde, a video zapise ovde.

Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
21. jun
Kako vi uživate :)
 

 


Jelena
21. jun
Svaka vam čast na trudu, pažnji i ljubavlju prema našoj deci. Naša letovanja se svode na kupanje preko dana i večernju šetnju,a ovo što vi njima pružate mi roditelji ne možemo, ne umemo ili nećemo. Hvala vam za sve.
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!