skola sporta sporticus

Letnji kamp, peti dan
22. jun 2014.

Kako je prošao peti dan?


Rano jutro u "Aleksandra" kampu. Tišinu remeti jedino grupa Sporticusovaca koja se užurbano sprema za jutarnji trening. San je uspešno zamenjen vežbom i sportskom igrom. Rastrčavanje,razgibavanje, "između dve vatre" i štafetne trke na pesku. Direktnom linijom stižemo na doručak, na prvu dozu energije za naporan sportski dan.


Raspremanje soba i pravo na plažu. Uživancija, a u sportskom smislu - želja za treningom, plivanjem, ronjenjem... Morska sportska atmosfera mami sve više i više. Dva puna sata morskog bloka, i posle plivanja, đuskanja na plaži i uživanja u svojim i tuđim slobodnim kreacijama, krećemo na ručak. Neumorni se sastajemo na terenu i završavamo utakmice aktuelnog turnira u basketu. Igramo, hvatamo, dodajemo, vodimo, branimo se, primamo koševe, ali ih i postižemo. Bod više – manje, ne smeta nam. Ali za svaku loptu se borimo do kraja, celim srcem - to nam je najvažnije. Kao tema, "sportske igre loptom" su nas inspirisale na postavljanje poligona i za mlađe, pa je kontrola lopte bila jedan od glavnih zadataka za sve. Uz to, vožnja bicikle je bila jedna od aktivnosti. Vozilo se poligonski u nekoliko varijanti, pa kombinovano, pa slobodno. Naravno, išli smo i offroad – tim su se bavili oni iskusniji i spretniji na dva točka. Uz sve to, nekako smo "uglavili" i razonodu u parku, a potom - zasluženi popodnevni odmor.


Užina, pa turnir u ragbiju na pesku za starije, a za mlađe je produžen popodnevni odmor – trebalo im je to.


Usledio je blok aktivnosti na bazenu. Igrali smo još jedno kolo turnira u vaterpolu, a paralelno sa tim smo vežbali plivačku tehniku. Posle bazena, sprint tuširanje i tutanj na večeru. Kratka žurka za nekoliko onih kojima je ostalo po pola atoma snage. I dok ostali drugari nastavljaju đuskanje, Sporticusovci u isti glas - zzzzzz.


Fotografije sa kampa možete pogledati ovde, a video zapise ovde.

Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
22. jun
Samo napred kamperi :)
 

 mara radak,bubalo
23. jun
super ste...samo tako nastavite....svako dobro...ljubim moje dete...petog dana je bas bio foto raspolozen..bravo...
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!