skola sporta sporticus

Letnji kamp, šesti dan
23. jun 2014.

Šesti dan, baš smo se zahuktali!


Već navikli na ritam i tempo, pojedini Sporticusovi mali sportisti su i sami počeli da se bude u ustaljeno vreme i revnosno pripremaju za jutarnji trening. Elementarne igre za dobro jutro!


Obilan doručak, nakon kojeg hitamo na plažu. Žarko sunce, toplo vreme, prozirna voda, mirno more – svi uslovi za uživanje. Čamci, "grisine", lopte... Prvo smo uživali u čarima morske vode, dok je drugi blok aktivnosti na plaži odvojen za turnir u fudbalu za starije, a mlađi - Zlatne ribice, Delfinčići, Ajkulice i Grbavi kitovi su otvorili ekipno prvenstvo u "plažnom" višeboju: meren je ekipni skok u dalj, bacanje kamena, ocenjivani su ples na pesku i lepota izgrađenih zamaka od peska.


Ručak i kratak odmor su bili dovoljni da napunimo baterije za nastavak turnira u fudbalu. Fer plej dominira, a golovi pljušte. Neumorno nastavljamo i sa odigravanjem kola iz ragbija.


Za to vreme, nakon malo dužeg odmora, malci formiraju Sporticus likovnu koloniju.


I dok Mesopotamci, Rimljani, Spartanci, Atinjani, Kinezi, Indijci i Persijanci odmeravaju snage u vaterpolu i opravdavaju reputaciju, najmlađi se oprobavaju u alpinističkim elementima - brzom spuštanju niz sajlu, uz gromoglasno "jupiiiiiiiiiiiiiii!!!!!". Vreme na bazenu koristimo i za spuštanje niz tobogan i uvežbavanje plivačke tehnike.


Nakon večere smo se sa drugarima iz Grčke, Rusije i Srbije uključili u avanturu potrage za blagom po kampu, a kako bi pomogli saborcima u pronalaženju tragova, malci koji su želeli su dobili produžen "izlazak".


Nakon uspešnog okončanja misije i oproštajne đuske, u bungalovima je vrlo brzo zavladala tišina.


Fotografije sa kampa možete pogledati ovde, a video zapise ovde.

Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
23. jun
Samo napred kamperi :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!