skola sporta sporticus

Letnji kamp, sedmi dan
24. jun 2014.

Osmi dan nam je uveliko počeo u sjajnom ritmu. Sportisti su odradili jutarnje razgibavanje u teatru kod svojih kućica, a potom su odjurili put plaže i još uvek se ne vraćaju. Sporadično, u još uvek sneni kamp, dopire njihova graja. :)


...a šta se to dešavalo sedmog dana u Sporticusovom letnjem kampu?


skola sporta

Sporticusovci su jutro pozdravili uz vežbe snage u parovima na pesku, a guranja i vučenja su nam otvorila apetit. Doručak i povratak na plažu.


A na plaži - nova iznenađenja. Teško je reći kome je bilo zanimljivije, da li ljutim gusarima na pedalini ili mirnoj posadi na kajaku. Takmičili smo se u veslanju i pedalanju, sa pravom merom hedonizma i sportskog duha. I sve tako do ručka.


Ne znamo šta se desilo, ali se šef sale iz "Aleksandra" kampa žalio da su nestale punjene paprike. :)


Nakon popodnevnog odmora, stariji su se oprobali u spuštanju niz sajlu, dok su mlađi prošli poligon sa elementima koordinacije. Usledilo je osveženje u bazenu - malo plivačke tehnike, malo vaterpola, malo vožnje niz tobogan, malo skakanja sa platforme.


Slasni kolač za užinu nas je okrepio i dao snage za nastavak aktivnosti.


Jurimo iz jednog dela kampa u drugi, treba stići na sve, maleni žurno na trambolinu, stariji trkom na jahanje konja. Na kraju, sastali smo se na plaži. Dugoprugaško plivanje, brčkanje u plićaku, skakanje, ronjenje, igre u pesku. Pustili smo da prevlada čist hedonizam.


Nakon večere, maskenbal koji su malci dugo očekivali. Ponosno i u punom sjaju, kampom su defilovali Betmeni, Spajdermeni, gusari, leptirići, princeze... Stariji su ispratili specifičnu temu večerašnje međunarodne žurke – maskiraj se da budeš što smešniji (zapravo, što ružniji, ali to je jedna od retkih disciplina koja našim sportistima ni u teoriji ne polazi za rukom – pa smo se unapred nesportski predali i odabrali da budemo što smešniji :).


Nismo dočekali sam kraj žurke. Ipak se treba odmoriti za još jedan uzbudljiv dan. Ko je šta sanjao, prepričavaće uz doručak.


Fotografije sa kampa možete pogledati ovde, a video zapise ovde. Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
24. jun
Najbolji kamp na svetu :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!