skola sporta sporticus

Letnji kamp, osmi dan
25. jun 2014.

Osvanulo je divno jutro na obali Egejskog mora, a u Sporticusovoj bazi vrvi od sportista koji pakuju, iznose, kontrolišu... Užurbano se pripremamo za polazak. Leptirići u stomaku, ovaj put ne "najavljuju" takmičarske aktivnosti, već ludu zabavu u akva parku i polazak kućiiii. :)


Pročitajte kako je izgledao osmi dan Sporticusovog letnjeg kampa.


skola sporta

Punom parom krećemo od ranog jutra - prvo u kampu, potom na plaži. Čija stopalca će ostaviti najudaljeniji trag u pesku? Skok u dalj nam se osladio, pa zamalo da zakasnimo na doručak.


Posle slano-slatke energetske dopune, užurbanim koracima hrlimo ka plaži, treba što bolje iskoristiti dan. Grupa starijih entuzijasta uvežbava za popodnevno takmičenje u triatlonu, pa isplivava dugačku deonicu. Ostatak uživa u vožnji kajaka, pravljenju zamaka u pesku, grupnom đuskanju na pesku i uživanju u vodi. Sve u svemu, potpuna uživancija.


Ručak i pasivni popodnevni odmor, jer nas čeka takmičenje u veoma interesantnoj atletskoj disciplini. Bicikl – trčanje - plivanje, asfalt – pesak – voda. Spoj izdržljivosti i snage. Prisutna je pozitivna trema među takmičarima, koji se časno bore, prevazilaze sebe i postižu odlične rezultate.


Nemamo praznog hoda – odlazimo na paint-ball, u kojem dominiraju preciznost i smirenost. Za to vreme, najmlađi su se probudili iz popodnevnog sna i pravac na prevrtanje na trambolinu. :) I tako sve do večere.


Polako pakujemo kofere za odlazak i rančeve za posetu akva parku.


Umorni smo, krevet neodoljivo mami. Žao nam je, večerašnja žurka će proći bez Sporticusovaca.


Laku noć.


Fotografije sa kampa možete pogledati ovde, a video zapise ovde.

Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
25. jun
Bravo sportisti :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!