skola sporta sporticus

Treća sedmica avgusta
28. avgust 2014.

Za nama je još jedna uzbudljiva sedmica. Prošla je polovina meseca i u ovoj radnoj sedmici vreme nam je išlo na ruku tako da smo uspeli da sprovedemo sve treninge osim plivanja, zbog vetra koji je duvao, pa nismo hteli da rizikujemo.


U ponedeljak, 18.08.2014. umesto plivanja odradili smo testiranje koje nismo stigli prethodne nedelje. U pitanju je fudbal za starije. Za to vreme mlađa grupa je usavršavala svoju fudbalsku tehniku. Nakon testiranja podelili smo se u dve ravnopravne ekipe i igra je mogla da počne. Deca su uživala demonstrirajući svoje fudbalsko umeće.


Utorak, dan rezervisan za rolere. Na programu je bilo predstavljanje poligona koji planiramo da merimo na sledećem treningu (vreme). Nakon toga smo išli na slobodnu vožnju stazama Ade Ciganlije kako bi dodatno uživali u slobodi kretanja koju pružaju roleri. Ujedno smo učili pravila ponašanja na biciklističkoj stazi. Zadihani smo se vraćali sa vožnje, ali uvek nasmejani.


skola sporta

U sredu je na repertoaru, kao i prethodnih nedelja bio tenis. Ponavljali smo neke tehničke elemente vežbane na ranijim treninzima, ali i učili nove. Ove nedelje naučili smo kako da serviramo. Mlađoj grupi je to išlo malo teže, zbog same složenosti kretanja pri servisu, dok se starija grupa bolje snalazila.


U četvrtak je održan prvi košarkaški trening. Na programu je bilo obnavljanje košarkaških elemenata, kao što su dribling i dodavanje, a sve sa ciljem što bolje pripreme za sledeći čas i poligon spretnosti.


Petak dan posvećen atletici. Ostavili smo najlepše za kraj radne nedelje. Na programu je bilo takmičenje u bacanju diska koje su deca oduševljeno prihvatila. Dok je takmičenje trajalo svi su bodrili jedni druge i sa znatiželjom isčekivali da sudija (trener Darko) saopšti rezultat svakog pojedinačnog hica. Rezultati takmičenja su u tabeli ispod.Rezultati takmičenja

Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
28. avgust
Svaka čast Sportikusovci :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!