skola sporta sporticus

Sporticus vas vodi na Igorov magični šou
18. novembar 2014.

Pozivamo članove SK Sporticus i njihove porodice na mađioničarsku predstavu Igora Trifunova, koja se održava u nedelju, 23. novembra, sa početkom u 12h u Domu Sindikata.


Povlašćena cena ulaznice za Sporticus porodice je 320 dinara po osobi. Prijavljivanje traje do četvrtka uveče, a vrši se SMS porukom na 060 023 12 73 (u poruci navedite ime člana kluba i broj karata koji rezervišete).


Okupljanje za predstavu je do 11:30h u holu Domu Sindikata.Spektakl za decu i odrasle – Igorov magični šou je zabava za celu porodicu u kojoj svako ostaje bez daha, gledajući tačke sa kojima je Igor osvajao nagrade, kako kod nas, tako i u inostranstvu.


Ovaj spektal je više od pokazivanja mađioničarskih trikova. To je šou u kome imate priliku da vidite najaktuelnije iluzionističke tačke povezane dramskom radnjom punom neizvesnosti. Mađioničar Igor se smanjuje, povećava, nestaje, teleportuje sa jednog mesta na drugo. Karte se stvaraju niotkuda, golubovi se stvaraju, nestaju, a zamislite ovo – haljine u sekundi menjaju boje. I sve to uz pomoć svoje asistentkinje Ane i naravno, dece koja direktno iz publike dolaze na scenu.


Ukoliko želite da doživite nešto nesvakidašnje i uverite se da magija postoji, Igorov magični šou je prava stvar za vas i vaše najdraže.

Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
18. novembar
Dođite na novo lepo druženje.
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!