skola sporta sporticus

Grčka se krčka sa kampovanjem
26. februar 2015.

Zima je na izmaku i vreme je da Sporticus karavan razmišlja o letnjim aktivnostima. Planirali smo da predstojeće leto učinimo što raznovrsnijim za naše sportiste. Zato smo pripremili nekoliko različitih programa.


sporticus

Prve u nizu su Sporticus letnje igre na Zlatiboru, koje su osmišljene u cilju da klinci na blagotvornom zlatiborskom vazduhu uče o zdravom načinu života kroz razne sportske aktivnosti i obuku osnovnim principima boravka u prirodi. Organizovaćemo niz sportskih takmičenja, avantura u prirodi, druženje i zabavu. Kamp će biti održan od 20.06. do 27.06.2015.


sporticus

Pošto je more neizostavan deo Sporticusove letnje avanture, planiramo da vas ponovo vodimo u Grčku u Alexandra kamp, nadomak Kavale. Ovaj kamp, namenjen deci, obiluje mnoštvom sportskih, rekreativnih i zabavnih sadržaja. U neposrednoj blizini je predivna peščana plaža na kojoj smo prošle godine, između ostalog, organizovali Sporticus triatlon. Učili smo da vozimo bicikl, plivamo i skačemo sa platforme. Igrali smo basket, fudbal i odbojku, uživali sa prelepim konjima. Večeri su bile rezervisane za druženje i zabavu. Pokazali smo zavidno umeće u zumba plesu. Kao šlag na torti, išli smo u akva-park. Pozivamo vas da nam se pridružite u ovogodišnjoj morskoj avanturi od 30.06. do 10.07.2015. godine.


sporticus

Kampovanje pod šatorima u avgustu je doživljaj koji se ne zaboravlja. Deca sa nestrpljenjem očekuju Sporticus kampovanje. Boravak u prirodi, spavanje pod šatorima, logorska vatra, snalaženje u prirodi, priprema hrane i radost druženja sa drugarima.

Detalje o ovim aktivnostima možete dobiti kod vaših trenera .


sporticus kampSve vestiPostojeći komentari
Administrator
26. februar
Uzbudljiva godina :)
 

 


slobodan vučićević
05. jul
Pozdrav za Lazu, Mariju njihove drugare i trenere
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!