skola sporta sporticus

Takmičenje u SC "Partizan"
19. april 2015.

takmicenje

Pokazali smo da i kišni dan možemo da iskoristimo na pravi način. Ideja nam je bila da okupimo sve naše članove (koji su bili u mogućnosti da dođu) na jednom mestu i sa jednim ciljem; da se nadmećemo, stičemo nova prijateljstva i obnavljamo stara, da pokažemo znanje, spretnost i timski duh. Ova subota je to i pokazala.


Stariji su se međusobno nadmetali u basketu, igrajući mini-turnire. Igralo se svim srcem, lopte su letele na sve strane, ekipe se smenjivale na putu do pobede.


Mladi takmičari koji su svrstani u srednju kategoriju nimalo nisu opravdali svoj naziv, "srednji". Naime, radili su vežbe koordinacije i spretnosti savladavši brojne zadatke. Tu su bili greda, prepone, obručevi i druge prepreke koje su uspešno prelazili.


Naši najmlađi Sporticusovci su se takođe našli pred preprekama u vidu raznih poligona, koje su sa lakoćom prešli, pri tom se sjajno zabavili i pokazali da su ozbiljni sportisti.


Sve u svemu, bio je ovo izazovan dan, kako za trenere tako i za naše mlade sportiste. Naše je bilo da sve dobro organizujemo, da svako dete ima priliku da se pokaže, a da pri tom uživaju i da se druže.


Kompletnu galeriju fotografija možete pogledati ovde.
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
19. april 2015.
Svaka čast :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!