skola sporta sporticus

Idemo na Avalu!
05. maj 2015.

izlet

U subotu, 9. maja 2015. godine sprovešćemo planinarski izlet na Avalu. Do podnožja Avale i nazad biće organizovan autobuski prevoz, a tačno mesto i vreme polaska i povratka ćemo javiti po završetku prijavljivanja. Prijave primamo do srede uveče, putem mejla ili SMS-a. Naknadno prijavljivanje je moguće samo u slučaju da neko od već prijavljenih odustane. Idemo na Avalu da planinarimo, takmičimo se, družimo, uživamo u prirodi i fizičkoj aktivnosti, i da prikupimo nova, lepa iskustva.


Oprema:
udobna obuća (patike ili lakše čizme/cipele), duge nogavice, majica i tanki duks, kačket/kapica, ranac (flašica vode, tri sendviča i voćka, papirne maramice i rezervne majica, gaćice i čarape).


Za roditelje
Pozivamo sve zainteresovane roditelje da se pridruže pešačkoj turi koja će biti organizovana u isto vreme kad i akcija za decu. Organizator akcije je asocijacija "Sport za sve", a okupljanje zainteresovanih je kod okretnice autobuske linije 48 (Miljakovac 3) u 9:30h. U planu je lagana šetnja do Avale, a od 13h biće organizovan rekreativno-muzički program kod restorana "Čarapićev brest".


Svi u prirodu!
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
05. maj 2015.
Idemo na Avalu :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!