skola sporta sporticus

Osvojen vrh Avale
11. maj 2015.

izlet na avali

Ove subote je skoro 170 Sporticusovaca osvojilo vrh Avale. Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv iz asocijacije "Sport za sve ", modifikovali plan akcije da odgovara našim sportistima i krenuli u avanturu.


Po dolasku u podnožje Avale i kraćeg predaha, podelili smo se u grupe i krenuli u osvajanje, svaka grupa posebnom stazom . Stariji su išli bržim tempom, dok su se najmlađi borili sa zavidnim elanom. Noge kao da su same išle, a avalskom šumom je odzvanjao dečiji žamor.


Sastali smo se na vrhu, popevši se do spomenika Neznanom junaku, gde smo uživali u prelepom pogledu na okolinu.


Pakovanje i put nizbrdo, ponovo različitim trasama. Svi osim najmlađih su svratili do Čarapićevog bresta, gde su u divnom okruženju odmorili, užinali, družili se i prikupili snagu za poslednju etapu.


Po povratku, odmarali smo u parku u podnožju. Razapet je i padobran i igra je mogla da počne. Vreme je proletelo, autobus je stigao, zvuk pištaljke je pozvao male planinare na ukrcavanje. I mada put nije bio dug, neki su iskoristili priliku da odremaju. Zadovoljni i umorni stigli smo u Beograd.


Bravo za sportiste škole sporta Sporticus koji su još jednom dali sve od sebe i opet nas učinili vrlo ponosnima na njih. Bravo i za najodvažnije roditelje koji su prihvatili izazov i sa Miljakovca otpešačili do vrha Avale!


Kompletnu galeriju fotografija možete pogledati ovde.
Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
11. maj 2015.
Bravo Sporticusovci :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!