skola sporta sporticus

Letnji kamp Zlatibor – 3. dan
23. jun 2015.

letnji kamp

Trećeg dana smo imali pola sata duže spavanje, pa je buđenje bilo u 7h. Usledilo je umivanje i oblačenje za jutarnji trening. Divan početak dana na Zlatiboru, uz sunce i razgibavanje. Doručak, pa standardna procedura raspremanja soba i ocenjivanja.


Spremamo se za prvi trenažni blok, odnosno za danas planiran atletski – bacački trening. Dvadesetominutnom šetnjom smo "naleteli" na livade idealne za aktivnosti tog tipa. Rasporedili smo se u više grupa i podelili bacačke rekvizite, pa je leteo disk, zabadalo se koplje, zviždala raketa i udarala kugla od tlo. Mirno pre podne, bez vetra, tako da je trening bio u idealnim uslovima, bez dodatnog opterećenja. Uvežbavanje za popodnevno najavljeno takmičenje u višeboju prošlo je u sjajnoj atmosferi, svima je prijala promena trenažne sredine i sunce koje nam je dalo dodatni podsticaj.


Stižemo tik pred ručak, nakon čega sledi zasluženi odmor.


Užina i nestrpljivo krećemo da pokažemo svoje veštine. Vlada pozitivna trema i sportska atmosfera. Navijali smo, podsticali jedni druge, čestitali na kraju. Još jedno takmičenje uspešno je završeno, bravo sportisti! Mlađi se pakuju i hitaju na večeru, a stariji se psihički opuštaju posle takmičenja vežbama snage za trup i laganim istrčavanjem valovitim livadama Zlatibora.


Stižemo pravo na večeru i vredno se bacamo i na ovaj zadatak. :) Tek završismo obrok, a sportska želja najupornijima ne da mira, pa sledi istrčavanje na teren i igranje basketa do pred mrak.


Tuširanje, maleni ubrzo tonu u san, ali i stariji žurku dobrovoljno menjaju za slatke snove.


Pogledajte rezultate iz višeboja.


rezultati testa

rezultati testa

rezultati testa

rezultati testa

Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
23. jun 2015.
Bravo :)
 

 


Gordana Vukoslavčević
23. jun 2015.
Bravo Bjelajci!!!
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!