skola sporta sporticus

Alexandra letnji kamp 2. dan
03. jul 2015.

Sveži i odmorni uz jutarnje razgibavanje počinjemo novi dan. More nas nestrpljivo čeka. Nakon doručka užurbano oblačimo kupaće kostime i šorceve, peškir oko vrata, grabimo rekvizite za vodu i jedva čekamo prvo kupanje. Prvi blok morskih sportskih aktivosti se sastojao od skakanja sa tramboline, ronjenja sa maskama, disaljkama i perajima, pravljenja kreativnih skulptura od peska, vožnja pedalinom, kajakom... Usledio je jednočasovni termin na bazenu, kada smo uživali u skokovima sa skakaonica različite visine i spuštanju niz tobogan.


Posle ručka smo odmarali - neko drema, neko priča, neko trčkara, sa loptom, bez...


Mlađa grupa se obradovala jahanju konja, za mališane divno iskustvo koje su mnogi jedva čekali. Stariji su nastavili sa aktivnostima na plaži. Čekale su ih Sporticusove letnje igre. Otvorene su fudbalom na travi. Nazivi ekipa su imena gradova u kojima su održavane letnje Olimpijske igre. I tako je Rim odmerio snage sa Parizom, a Barselona je bila domaćin Londonu i Moskvi. Prvi mečevi nagoveštavaju ljutu borbu koja nam predstoji narednih dana. Tokom pauza od utakmica, ekipe su se opuštale u moru.


Za kraj dana ostavili smo slatko iznenađenje. Uz muziku i logorsku vatru stigla je i rođendanska torta! Uzbudljiv i sadržajan dan se bližio kraju i ubrzo smo utonuli u san. Šta li nam donosi novi dan?
Više fotografija drugog dana kampa možete pogledati ovde.


Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
03. jul 2015.
Uživajte Sporticusovci :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!