skola sporta sporticus

Alexandra letnji kamp 3. dan
04. jul 2015.

Trećeg dana smo se razbuđivali uz trening koordinacije, kratke sprinteve i set vežbi snage. Onima koji su bili na žurci na plaži prethodno veče, nije bilo lako ni ustati ni odraditi trening, ali su pokazali da su pravi sportisti i savesno su ispunili sve zadatke. Posle doručka pravac plaža.


Dan bez oblačka, raspoloženje na nivou uz dvočasovne morske aktivnosti. A onda luda vožnja na četvorotočkašima. Nismo svi stigli danas, ali sigurno nećemo propustiti da se svi oprobaju i u ovoj uzbudljivoj aktivnosti. Nakon vožnje usledio je jednočasovni termin na bazenu. Započeli smo prvo kolo u vaterpolu, a kako su nam deca stalno gladna novih znanja, danas smo počeli sa učenjem novih tehnika skokova u vodu.


Ručak i popodnevni odmor. Mališani su period stroge pasivnosti smenili samoorganizovanom igrom, dok su stariji svoj odmor iskoristili na plaži, naizmenično smenjujući fudbal, odbojku na pesku i opuštanje u hladu i moru. Usledio je pejntbol za najmlađe, a stariji su započeli turnir u basketu.


Zdrav umor nas nadjačava i tonemo u san. Doduše, najstariji su išli u kraću posetu podrške grčkim drugarima iz kampa, koji su u amfiteatru uvežbavali predstavu. Sve u svemu, još jedan dinamičan dan.
Više fotografija trećeg dana kampa možete pogledati ovde.


Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
04. jul 2015.
Uživajte Sporticusovci :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!