skola sporta sporticus

Alexandra letnji kamp 6. dan
07. jul 2015.

Ovaj dan je počeo kasnije nego inače, jer su naši sportisti prethodnih dana vredno radili, pa su danas dobili produženo spavanje. Po protokolu, usledio je doručak, a nakon toga i odlazak na plažu i nadmetanje u plivanju i mnogobrojnim igrama u vodi. Žurno spiranje peska i pravac na bazen, gde su stariji uvežbavali skokove u vodu, dok su mlađi uživali u plićem delu bazena.


Nakon popodnevnog odmora i savršene tišine koja je u to vreme vladala u našem delu kampa, usledio je drugi blok aktivnosti. Neke smo reprizirali "na zahtev publike" - vožnja četvorotočkašima, jahanje konja i paintball, dok je penjanje uz veštačku stenu bilo poslastica koju su svi željno iščekivali.


Brzo sređivanje i još brži odlazak na večeru. Onda, svojevrsna kruna večeri - basket mečevi između Sporticusovaca i dece iz Ukrajine i Grčke. Igralo se na više koševa, a u ovom slučaju je rezultat bio u drugom planu, jer su mečevi protekli uz sjajnu, skoro euforičnu atmosferu, veliku borbenost, predanost i međusobno druženje. Ono što je bilo posebno zanimljivo, to je da su se deca odlično sporazumevala, iako ne govore istim jezikom. Još jednom se pokazalo da je sport moćno sredstvo koje spaja ljude.


Usledila je razbibriga uz igre bez granica, koje su organizovali naši domaćini Grci, gde su se deca takmičila u raznim igricama sa hranom. Naravno, đuskanje je bilo neizostavno.


Vidno umorni i više nego zadovoljni, odlazimo na zasluženo spavanje. Sutra je nov dan, čekaju nas nova uzbuđenja.
Više fotografija šestog dana kampa možete pogledati ovde.


Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
07. jul 2015.
Uživancija :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!