skola sporta sporticus

Alexandra letnji kamp 7. dan
08. jul 2015.

Posle jučerašnjeg odmora od futinga, ovaj dan smo započeli jutarnjim vežbanjem na plaži, koje je obuhvatalo koordinacijske zadatke i vežbe snage.


Doručak, hitro spremanje, mazanje i već smo na plaži. Dok smo se zagrevali vodenim igrama bez granica, pripremljeni su kajaci. Obilaženje oko bova, zaveslaji, skretanja. Stariji i iskusniji su uvežbavali tehniku i finese, dok su novajlije, uz asistenciju trenera, veoma brzo ,,uhvatile pokret" i za kratko vreme savladale osnovne stvari.


Sledeća stanica nam je bio bazen. Brčkanje, skakaonice, tobogan i još malo brčkanja. Odigrali smo i tri uzbudljive vaterpolo utakmice, u kojima su se susreli stari rivali i nove snage.


Nakon ručka i više nego zasluženog odmora, na plaži je za mlađe organizovan akvatlon, koji je bio izuzetno kompleksan i zahtevao veliku angažovanost. Uz ogroman napor i podršku trenera, malci su savladali sve prepreke. U međuvremenu, stariji su uvežbavali penjanje uz veštačku stenu po unapred utvrđenim trasama, a najneustrašiviji su se oprobali i u prelasku preko mosta od sajli.


Tuširanje i večera su brzo bili gotovi. Spremili smo se za kraću žurku, umor nas je stizao, a sutra nas čeka velika završnica.
Više fotografija sedmog dana kampa možete pogledati ovde.


Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
08. jul 2015.
Uživanje je pratiti vas. Bravo za malce i za trenere :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!