skola sporta sporticus

Alexandra letnji kamp 8. dan
09. jul 2015.

Danas smo preskočili futing i posle doručka krenuli na plažu. Takmičenje u kajaku je moglo da počne. Učestvovala su sva deca koja su dovoljno savladala upravljanje. Ostali su imali aktivnosti u vodi, gde je najinteresantnija bila trambolina. Ponovo smo se vozili na banani - malci su uživali u laganoj, a stariji u brzoj vožnji punoj adrenalina.


Sledeća stanica - bazen. Stariji su odigrali još nekoliko vaterpolo utakmica, dok su mlađi uživali u skokovima, igricama i gnjurenju.


Nakon popodnevnog odmora smo nastavili sa aktivnostima. Akcenat je bio na takmičenju u penjanju na veštačkoj steni i akvatlonu.


Bilo je interesantno gledati decu kako se trude da što pre savladaju stenu i ostvare što bolji rezultat. Neki su od treme grešili, a neki, opet, bili bolji nego prethodnih dana. Na akvatlonu se odigravala velika borba - sa zadacima koje je trebalo savladati, a ponajviše sa samim sobom. Najizdržljivi i najuporniji su okončali trku, na kojoj su ostvareni mnogi neočekivani rezultati.


Poslednje veče smo rezervisali za maskenbal. Defilovali su spajdermeni, kauboji, gusari, princeze, balerine, klovnovi... Svi su propraćeni burnim aplauzom, a poziranje za kameru je bilo obavezno.


Poslednji celodnevni boravak u Aleksandra kampu je gotov. Nekima se ide kući, neki bi da ostanu još nekoliko dana, a neki već planiraju šta će raditi kad dođemo sledeće godine. U svakom slučaju, svi smo prepuni utisaka.
Više fotografija osmog dana kampa možete pogledati ovde.


Sve vestiPostojeći komentari
Administrator
09. jul 2015.
Uživanje je pratiti vas. Bravo :)
 
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.
Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.


Ime i prezime


E-mail


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!