Ski Bus i Sporticus vas vode na "Ski safari", skijaški kamp posvećen pravim ljubiteljima skijanja

Ski-safari je jedinstveni kamp na kome će deca i mladi imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima u Sloveniji, Italiji i Austriji (Krvavec, Kranjska Gora, Cerkno, Kanin – Sella Nevea, Tarvisio i Arnoldstein) u okviru ski-pasa Julian Alps.

Skijaški kamp će se održati u periodu zimskog raspusta, od 2. do 8. februara 2020. godine. Kao centralna baza kampa odabran je hotel Life u Radovljici (svega nekoliko kilometara udaljenoj od jezera Bled u Sloveniji), centru skijaškog regiona. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi najkvalitetniji ski instruktori – mentori kampa.

Julian Alps ski-pas, koji učesnici kampa dobijaju, omogućuje da se jedinstvenom ski karticom skija u 14 različitih skijališta Slovenije, Italije i Austrije. Dva dana će se skijati na Krvavecu (SLO) (prvog i poslednjeg dana zbog rente opreme), a ostalih dana po dogovoru u skladu sa uslovima na skijalištima – npr. Kranjskoj Gori (SLO), Tarvisiu (ITA), Arnoldsteinu (AUT)... Odlična prilika da se u svom učenju i skijaškom znanju pomere granice, jer će učesnici tokom kampa imati prilike da skijaju na različitim skijalištima i da vide
kako ona funkcionišu i izgledaju. Svakog dana, nakon doručka, idemo na predviđeno skijalište.

Šestodnevna ski-obuka, pored praktičnog rada na terenu, uključuje i teorijski rad i unapređenje skijaškog znanja kroz ski-radionice, video analizu praktične obuke,
prikazivanje odgovarajućih edukativnih skijaških filmova.

Prvoga dana boravka, u saradnji sa renomiranim proizvođačem ski opreme ELAN, organizovana je poseta fabrici i muzeju ELANA u Begunju, gde će se održati praktična radionica proizvodnje skija i ski-opreme, te proći kompletan istorijski razvoj ski opreme.

Hotelska usluga je na bazi polupansiona. Hrana se služi u restoranu hotela, po principu švedskog stola. Fakultativno se obezbeđuje ručak na stazi u ski-centru u kome se skija toga dana.

Cena za osnovce je 439€.
Cena za srednjoškolce je 479€.
Cena za odrasle bez ski obuke je 409€.

Cena uključuje:
– smeštaj na bazi 6 polupansiona sa opcijom late check-outa, jer zadnjeg dana nakon skijanja izlazimo iz hotela
– 6-dnevni ski-pas Julian Alps,
– autobuski prevoz na relaciji BG- Radovljica -BG,
– sve neophodne transfere svakoga dana do odgovarajućeg skijališta.
– obezbeđenu podršku ski-instruktora
– obezbeđenu podršku u smislu rente opreme

Na skijalištu, tokom dnevne pauze, učesnici sami plaćaju ručak (5-10 evra svakoga dana).
Doplata za kompletnu ski-opemu (skije, pancerice i štapovi) je 45 evra. Renta kacige je dodatnih 10 evra. Renta opreme je opcionog karaktera, ukoliko je imate možete poneti svoju.
Doplata za boravišnu taksu i osiguranje sa ski-rizikom za decu od 6 do 15 godina je 19 evra, a za starije 33 evra. Doplata za poslednju, sedmu večeru je 8€.
Doplata za osiguranje i boravišnu taksu je obavezna, za večeru opciona.

Moguće je plaćanje u više mesečnih rata, s tim što se celokupan iznos mora uplatiti do 21. januara 2020. godine.

U pratnji dece mogu putovati roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se program i cene ski-obuke odnose na njih.

PRIJAVLJIVANJE: Kod trenera (samo kada je trener u mogućnosti da odmah upiše prijavu) ili putem SMS poruke na broj 063 765 8 777 ili mejlom na sk.sporticus@gmail.com.
U prijavi navesti:
– ime i prezime deteta
– godište
– nivo znanja skijanja (za one koji ranije nisu išli sa nama na skijanje).

Prijavljivanje traje do popune mesta.

Više informacija o dečijem ski safari kampu možete pronaći klikom ovde.