U nedelju 25. aprila organizovaćemo prvo multisport takmičenje u sezoni – 10. Beogradski duatlon, Prvenstvo Srbije. Pre zvaničnih trka biće održana Sporticusova trka za najmlađe (3-8 godina). Pozivamo sve male sportiste da nam se priključe i da zajedno trčimo i vozimo bicikl. Ko ne zna da vozi bicikl na dva točka, može i sa pomoćnim točkićima, tricikli, guralice… važno je učestvovati 🙂 Ukoliko nemate opremu za duatlon, javite nam se da pomognemo.

Trka za najmlađe će biti održana u periodu 11-12h, a sam format trke je trčanje-bicikl-trčanje. Distance trčanja su 100-250m i vožnje bicikla 200-400m (u zavisnosti od uzrasta). Nošenje kaciga je obavezno tokom vožnje bicikla! Detaljniju satnicu trke za najmlađe i druge bitne informacije objavićemo posle završenog prijavljivanja.

Nakon nastupa mališana navijamo za starije, elitne takmičare na Prvenstvu Srbije. Više informacija o 10. Beogradskom duatlonu (zvaničnoj trci na kojoj će se takmičiti i dvojica takmičara koji se bore za plasman na OI u Tokiju!) možete naći na ovoj stranici.

Prijave preko linka: https://forms.gle/sN4GHyg65fKeo5Hu8

Ne propustite ovu sjajnu priliku za lepo druženje i vežbanje u prirodi. Vidimo se u nedelju!