Spremite se za nove sportske avanture na Sporticus letnjim kampovima!

Leто je sinonim za sunce, more, boravak u prirodi, druženje i – sport! Škola sporta Sporticus i ove godine organizuje nezaboravne letnje sportske kampove za decu i mlade, gde će naši sportisti uživati u aktivnostima na otvorenom, naučiti nove sportske veštine i steći neprocenjiva prijateljstva i doživljaje.

Na osnovu naših dugogodišnjih iskustava i povratnih informacija od naših dragih članova, i ove godine smo vam pripremili raznovrsnu ponudu kampova, prilagođenu različitim uzrastima i interesovanjima:

  • Avantura na moru: Plivanje, ronjenje, kajak, sportske igre na plaži, timski sportovi, večernje žurke… čarolije grčkog mora čekaju nas na prvoj stanici letovanja.
  • Kamp u prirodi: Istraživanje prirode, orijentacija u šumi, planinarenje, zip-line, vezivanje čvorova, noćenje pod šatorom uz vatru i priče – neponovljivo iskustvo za kampere.
  • Sportsko-jezički kamp: Kombinacija sportskih aktivnosti na Adi i kreativnih edukativnih sadržaja na engleskom jeziku u saradnji sa školom stranih jezika Robertson.

Broj mesta na letovanju je ograničen, pa se za sve informacije i prijave javite što pre na sk.sporticus@gmail.com ili nas kontaktirajte telefonom +381637658777 i +381637658778.

Neka i ovo leto bude nezaboravno – uz ekipu iz Sporticusa!

Grčka se krčka – 12. izdanje

Sezonu letnjeg uživanja u sportu, druženju i avanturama otvaramo odlaskom na more, u Grčku. Kamp za decu i mlade „Alexandra” u Strumskom zalivu – između Asprovalte i Kavale, rezervisan je za Sporticusov tim u periodu 6–13. jula (iz Beograda polazimo 5. jula, a vraćamo se 14. jula). Društvo koje se prethodnih godina provodilo tamo potvrdiće vam da je ovaj kamp idealno mesto za plivanje, trčanje i takmičenje u akvatlonu, za brčkanje, ronjenje, šetanje i igre na plaži, ukratko – za sport za decu i letnje detinjarije. Najhrabrijim kamperima omiljene zanimacije bile su pentranje po veštačkoj steni, prelazak preko „drhtavog tibetanskog  mosta“ i spuštanje niz „zip-lajn”. Sportistima u duši ovaj kamp nudi sve što im duša ište: vaterpolo, košarku, fudbal, rukomet, ragbi, odbojku i druge ekipne sportove na vodenim, peščanim, travnatim i tvrdim terenima.

A kada sunce zalazi, leto poprima novu magiju. Muzika pulsira, ples se razvija, i maskenbali otvaraju prostor za maštu. Večeri u kampu “Alexandra” su večeri za pamćenje, gde se smeh čuva kao najveće letnje blago.

U šatorima na brdima i pod šumadijskim vedrim nebom

Koji to slobodni duh i ljubitelj prirode ne voli logorovanje?! Boravak u prirodi, spavanje u šatorima, šetnje po pitomim šumarcima na obroncima planina Rudnik i Maljen – pravo su uživanje za male savremene „Indijance”. Naučićemo da pravimo sklonište, da se snalazimo u prirodi, da beremo organsko povrće i voće (i kako da uočimo i „maznemo” najslađe šljive, ali pssst! – ne pričajte nikome), da pečemo kukuruz i krompire na logorskoj vatri, i još mnogo toga zanimljivog i korisnog. A kad se već okupimo oko vatre, prepričavaćemo dogodovštine, družiti se i maštati na mesečini. Biće sporta i druženja, po ceo bogovetni dan. Otkrićemo vam tajnu: već godinama, kad pitamo decu koja učestvuju u raznim Sporticusovim aktivnostima, šta im se najviše dopalo (školica sporta, kampovi, planinarenje, logorovanje, letovanje, škola skijanja), većina – kao iz topa – odgovori: LOGOROVANJE. I tako je već godinama!

Na logorovanje putujemo od 21. do 28. jula (smene traju 4 dana za najmlađe, 8 dana za decu predškolskog uzrasta i starije).

Get Active, Get Speaking: Summer Adventure Awaits at Sporty English 2024!

Ada kamp, u Beogradu od 12.08. do 16.08. ponedeljak – petak. Uzrast od 6 do 10 godina.

U saradnji sa školom Robertson i ovog leta organizujemo beogradski sportsko-jezičko kamp za decu.

Uključeni su užina, ručak, prevoz sa Ade do prostorija škole Robertson,  sport pre podne na otvorenom i engleski jezik posle podne u prijatnim prostorijama škole engleskog jezika Robertson.
Od 8.30 do 16.30 deca su sa profesorima sporta škole Sporticus i profesorima jezika škole Robertson

Pre podne deca su u hladovini sportskih terena na Adi. Šta deca tamo rade? Jezikom dece – igraju se i druže! Jezikom odraslih – imaju svakodnevno po tri školska časa i priliku da uz igru i druženje uvežbavaju osnovne elemente atletike, sportova sa loptom, biciklizma, rolera. Takođe, jedanput sedmično uče i/ili voze bicikl i jedanput sedmično voze rolere. Nije potrebno nikakvo predzanje!

Posle podne je rezervisano za učenje engleskog jezika u prostorijama škole Robertson. Deca uče jezik kroz dramske igre, umetničke radionice, jednostavne naučne eksperimente. Ručamo uz engleski i vežbamo da se spontano koristimo osnovnim jezičkim frazama. Nije potrebno nikakvo predzanje!

Cena za jednu radnu nedelju 200 evra.

Za braću i sestre odobravamo popust od 10 posto na ukupnu cenu.
Ukoliko se popuni prva sedmica otvaramo i narednu i to uz popust od 10 posto za sve kojima je to druga sedmica, a za braću i sestre u drugoj sedmici odobravamo popust od 15 posto na ukupnu cenu.

 

Calling all young adventurers (ages 6-10)! ☀️ This summer, blast off on an epic journey where learning and fun collide at the Sporty English camp on Ada Ciganlija!

Imagine this: mornings spent conquering the great outdoors, playing sports, and mastering basic athletic skills. ⚽️ Afternoons transform into exciting English lessons, bursting with drama games, artsy workshops, and even cool science experiments! All this, while making new friends and soaking up the summer vibes.

Here’s why Sporty English is the ultimate summer experience:

  • Half Outside, Half Inside: Total Fun! – Energize your body in the mornings and challenge your mind in the afternoons.
  • Learn English the Fun Way: – No boring textbooks here! Immerse yourself in the language through interactive activities and games.
  • Make Buddies for Life: – Connect with other awesome kids and create unforgettable summer memories.
  • Expert Guidance: – Experienced teachers from Sporticus and Robertson will be by your side every step of the way.
  • Two Weeks of Awesomeness: – The first week fills up fast, but don’t worry! We’re offering a second week with special discounts.

Ready to embark on this incredible adventure? Spaces are limited, so reserve your spot today!