Dani brzo odmiču, epidemiološka situacija se poboljšava, pa je i vreme da konačno donesemo odluke u vezi sa letnjim kampovima. Najavu letnjih kampova objavljenu u februaru, možete videti klikom ovde.

Nažalost, ove godine nećemo ići u kamp u Grčkoj, ali ćemo uživati u lepotama Srbije.

Svi kampovi će biti realizovani u više trenažnih grupa (u skladu sa uzrastom i sposobnostima) i u njima će moći da učestvuju članovi školice sporta, stariji drugari iz škole sporta i takmičari triatlonci (prošlogodišnji prvaci Srbije).

Planinski multisport kamp

Na Goč ćemo ići u periodu 16 – 23 juna. Više godina smo gosti na ovoj prelepoj planini i rado se vraćamo na još jedno sportsko druženje i uživanje u prirodi. Kako smo se proveli prošle godine možete videti u galerijama fotografija, klikom na sledeće linkove (2. dan, 3. dan, 4. dan, 5. dan, 6. dan, 7. dan).

Sportsko leto u Beogradu

Od ove godine konačno počinjemo sa celodnevnim sportskim aktivnostima (puno radno vreme, 9 – 17 časova). Kamp će biti na Adi Ciganliji, tokom jula (6 – 11. i 13 – 18. jula).

Kampovanje u prirodi

Na logorovanje idemo u periodu 24 – 26. jula (deca do 5 godina), a predškolci i školarci 26 – 30. jula. U slučaju velikog broja zainteresovanih, organizovaćemo dodatne smene. Po potrebni, i trajanje smena će biti prilagođavano. Kako je bilo na logorovanju prošle godine možete videti u galerijama fotografija, klikom na sledeće linkove (I smena 1. deo, I smena 2. deo, II smena 1. deo, II smena 2. deo).

Beogradski sportsko – jezički kamp

Sportsko – jezički kamp na Adi Ciganliji će biti održan tokom poslednje dve sedmice avgusta (17 – 21. i 24 – 28.). Kako je bilo prošle godine na Sportsko – jezičkom kampu koji organizujemo na Adi Ciganliji, u saradnji sa školom jezika Robertson, možete pogledati klikom ovde.